RAIN – näring från frön

Rain är ett av mina nya favoritföretag då dem har produkter som jag länge efterfrågat dvs. näring direkt från frön. Av en slump såg jag ett inlägg på facebook från en kvinna som jobbade med deras produkter här i Sverige. Än så länge är dem inte så kända, men utanför våra gränser så är dem tillgängliga i många länder och fortsätter växa. Därför är jag extra glad för att ha hittat dem och kunna erbjuda information om dem till er.

Soul Red är min favorit som jag dricker och även min son älskar den. Utöver den tar jag PURE några dagar i veckan. Den är till för att lugna och laga din tarm. Klicka på namnlänkarna om du vill läsa mer om respektive produkt. Hela produktutbudet hittar du här.
Nästa produkt jag tänkte komplettera med är Bryt som ger näringen som hjärnan behöver. Det finns även ett färdigt paket med dessa tre produkter om man vill testa alla tre samtidigt och samtidigt få ett lägre pris. Perfekt om ni är fler i familjen. Du hittar alla deras produkter här.

INNEHÅLLET
Många är nog precis som jag noga med att läsa innehållsförteckningen på produkter för att undvika att få i sig dåliga ämnen. När jag såg ämnen som citronsyra och stevia m.m. i vissa produkter så blev jag som vanligt skeptiskt, men jag gjorde som jag brukar göra och kollade upp med dem angående ursprunget och varför dem är i produkten.
Citronsyran, stevia och xylitol är naturlig från de fröer och andra livsmedel som används vid framställningen. Det finns lite rårörsocker i dessutom som är till för att blodsockret inte ska bli för lågt då andra ämnen som D-Ribos har en blodsockersänkande effekt i kroppen utöver energistablisering.
Efter dessa svar kände jag mig trygg i att börja testa produkterna och det har jag inte ångrat. Känner mig så mycket piggare och min mage är lugn. Jag var nyligen iväg en helg där det serverades mestadels olika bönor till både lunch och middag. Många andra delagare fick väldiga problem med magen, det fick inte jag…men jag brukar få det vanligtvis. Men jag tog min Pure varje dag och kände ingenting.

ENGÅNGSKÖP ELLER PRENUMERATION
Enklaste sättet att beställa från Rain är antingen via ett engångsköp om du bara vill testa en månad. Billigast är dock att lägga upp en prenumeration/subscription direkt för 3 månader, för jag tror du kommer bli nöjd. Då får du din/dina produkter utskickade automatiskt till dig och till ca 20% rabatt.
Du kan enkelt ändra till någon annan produkt om du vill det varje månad eller flytta din prenumeration framåt och sedan avsluta om du ej längre vill ha produkterna.
Jag prenumererar just nu på 1 låda Soul Red, 1 förpackning Pure lime och ska i juni lägga till 1 förpackning Bryt.

10% RABATT VID FÖRSTA KÖPET
Missa inte att det kommer upp en ruta om 10% extra rabatt på första köpet. Tryck på CLICK HERE – då får du ett textmeddelande med en rabattkod. Skriv in KODEN i rutan för rabatt.
Om du inte får någon kod, tryck CLICK HERE efter don ́t receive code. Då får du koden till din mailadress (kolla skräpposten också).

FÅ POÄNG ATT HANDLA FÖR
Jag tycker om företag som delar med sig av sin framgång till sina egna kunder. Samtidigt som du gör din beställning och registrerar dig som kund så får du en egen sida där du kan låta nära och kära beställa produkter genom dig och då tjänar du in poäng på deras inköp som du kan handla för. Läs mer om deras fantastiskt generösa belöningsprogram som sköter sig själv här. Byt ditt land till Sverige och svenska upp i högra hörnet för att få texten på svenska.

LÄR DIG MER
Vill du lära dig mer om fröprodukterna från andra användare så kan jag bjuda in dig i deras svenska facebookgrupp där andra svenska och norska användera delar med sig om sin erfarenheter genom åren. Skriv till mig på messenger eller mejla mig så fixar jag det.

Som f.d. elitidrottare blir jag extra glad när någon slipper ge upp sin karriär p.g.a. sin hälsa så som jag fick göra.

BESTÄLL DIREKT VIA MIG ELLER FÅ HJÄLP
Om du bor i Karlskrona kan du även kontakta mig för sambeställning som du kan hämta ut hos mig på mottagningen om du tycker det är krångligt med internet, dock tjänar du inga extra poäng att handla för framöver.
Jag kan annars hjälpa dig att registrera dig på sidan för att komma igång då det går snabbt. Skulle något gå fel så har dem en väldigt trevlig support som sitter i Norge och kan svenska.
Mejla mig om du har frågor, om du vill göra en sambeställning eller få hjälp med din första registrering info@hmoliven.nu