Hur mår magen?

Sverige är ett av de länder i världen med mest magproblem och tyvärr har vi en sjukvård som inte är uppdaterade gällande hur man läker detta område eller vilken kost som idag stör ut. När magen och tarmen mår bra kan resten av kroppen börja må bra. Att bara göra vissa förändringar i din nuvarande kosthållning kan ge dig ett helt nytt liv.

De flesta som söker sig till min mottagning lider av någon sorts oreda i mage eller tarm. Gaser, illamående, inflammationer, tarmfickor, diarré eller förstoppning. Allt detta har en trigger eller orsak bakom då vi är skapta att ha en fungerande matsmältning.

Jag vill att det ska vara enkelt att äta bra mat. Att räkna kalorier hoppas jag alla har slutat med. Kroppen är så mycket mer än hur många kalorier den behöver. Vi är helt beroende av specifika näringsämnen för att våra celler ska fungera optimalt. Därför är det stor skillnad mellan att få sin näring från makaroner och köttbullar kontra grönsaker och fisk.

Mat kan och bör vara en njutning där du äter med tanken att du stärker och respekterar din kropp och dess behov.

För dig som inte känner dig hemma i köket ännu eller vill spara tid men ändå få en varierad kost, så finns det idag många olika företag som erbjuder olika matkassar där du kan bestämma mycket själv hur du vill ha den utformad.

Lär dig mer om matsmältningssystemet samt få tillgång till enkla och goda recept…

<<<Tillbaka