Nivå Pris  
Månadsprenumerant SEK 99.00 per Månad. Välj
Medlem 2 månader SEK 200.00 nu.
Medlemskapet löper ut efter 2 Månader.
Välj
Halvårsmedlem SEK 600.00 nu.
Medlemskapet löper ut efter 7 Månader.
Välj
Årsmedlem SEK 990.00 nu.
Medlemskapet löper ut efter 13 Månader.
Välj
Testmedlem 1 dag Gratis.
Medlemskapet löper ut efter 2 Dagar.
Välj
Swish/fakturamedlem Gratis. Välj

Om våra olika medlemsnivåer

Vi vill att Helify ska vara tillgängligt för så många som möjligt och därför erbjuder vi flera olika sätt att starta ditt medlemskap på ett sätt som fungerar för just dig.

Månadsprenumerant för dig som vill betala månadsvis. Medlemsavgiften dras automatiskt från det betalsätt du registrerar via världens största portal Paypal. Du har tillgång till allt inom Helify inklusive gratis föreläsningar. Du kan enkelt när som helst säga upp ditt medlemskap under Min sida.

-Du kan annars välja mellan 2, 6 eller 12 månader som ett engångsmedlemskap. Du har tillgång till allt inom Helify inklusive gratis föreläsningar.
-Väljer du 6 eller 12 månader får du även en extra månad utan kostnad. Ditt medlemskap avslutas automatiskt.
-Du betalar enkelt med kort via Paypal.

Betala via swish eller faktura

-Vill du hellre betala ditt engångsmedlemskap på 2, 6 eller 12 månader via faktura eller swish kan du kontakta oss nedan så fixar vi givetvis det. Administrationsavgift på 20kr tillkommer och det går ej att använda någon automatisk rabattkod.
-Så snart vi mottagit din betalning skickas dina användaruppgifter ut till dig.

VIKTIGT ATT LÄSA
-För att ha möjlighet att hålla sidan levande så förbinder du dig som medlem i Helify till att inte sprida vidare filer som finns på de låsta sidorna, samt att inte låna ut din inloggning till någon som ej är medlem utanför din egen familj. Vi är istället tacksamma om du sprider budskapet så fler hittar till oss.

Tack på förhand!