Ny tävling kommer inom kort…

Avslutade tävlingar

Extra tävling inför 2021

Extra tävling för både befintliga och nya medlemmar. En vinnare får en gottepåse med olika stärkande produkter som ger energi och gör det lättare för kroppen att hantera eventuell stress. Värde ca 600kr.

Tävla genom att skicka in ett förslag gällande ett ämne du vill lära dig mer om under nästa år här inne på sidan. Antingen blir det ett nytt ämnesområde eller en föreläsning. Skicka in ditt förslag här…

Vinnaren i denna tävling önskar att vara anonym. Så vi säger grattis till hen och hoppas att priserna ska ge en positiv effekt.

Jultävling

Tävling för både nuvarande och nya medlemmar. Passa på att värva en vän under december. Två par vinner en av mina personliga favoritprodukter som jag alltid har hemma.
Bli medlem och skicka ett mail till info@helify.org med ditt och din väns namn så ni är med i dragningen tillsammans.
Vinnarna presenteras här den 28/12.

Ingen mailade in att dem hade värvat en vän så ny tävling kommer inom kort med dessa priser.

Tävling för icke medlemmar på Facebook

Vinnare i respektive tävling:
Nr 1: Marie Öhberg
Nr 2: Susanne Wikström
Nr 3: Christina Svensson blev den första nya medlemmen. Ingen blev medlem nr 50 denna gången.

Maila info@helify.org för att få era priser. Ni som har vunnit produkter behöver meddela era adresser så vi kan skicka ut dem.

Håll utkik efter nästa medlemstävling…

Grattis alla vinnare!

Augusti: Fettsyror och gröna nyttigheter för cellerna

Idag äter många inte tillräckligt med fisk eller grönsaker. Ett sätt att tilfredställa kroppens stora behov är till exempel produkterna ovan från Alpha Plus.

Framförallt hjärnan är väldigt beroende av fettsyror samt så behöver vi ha en bra balans mellan Omega 3 och Omega 6 för att undvika att få onödiga inre inflammationer. Dagens kost innehåller oftast för mycket av Omega 6.
Vårt växtrike får sina vackra färg av bland annat klorofyll som vi sedan är menade att äta för att få i oss viktiga näringsämnen. Men enligt Livsmedelsverket äter många alldeles för lite bär, frukt och grönsaker. Då är ett grönt näringspulver perfekt att dricka i vatten eller smoothie för att må bra.

Vi säger grattis till Mia Moorelove från Bräkne-Hoby.

Juli: Stärk ditt immunförsvar och få mer energi

Det finns många olika aspekter som styr vårt immunförsvar och dess optimala funktion. Näringsämnena zink och c-vitamin är två viktiga.

De är båda essentiella, vilket betyder att vi inte kan bilda dem själva i kroppen utan måste få dem i oss via munnen regelbundet för att underskott inte ska uppstå. Därför har alla aktiva möjlighet att vinna en burk av varje från svenska märket Holistic. Dock är behovet av tillskott väldigt personligt och beroende på vad du äter och vilken livsstil vi har. Så alla har inte behov av dessa och kan därför faktiskt må sämre, samt om man har en känslig mage. Om du som vinnare skulle känna en ihållande negativ känsla så ska du avbryta ditt intag.
En viktig del, förutom näringsämnen, som tär på immunförsvaret är stress…så se över din livsstil och prioriteringar om du känner av ett nedsatt immunförsvar.

Vi säger grattis till Tanja Svensson från Hasslö.

Juni: Tävling för alla uppstartsmedlemmar

Det är med stor glädje jag presenterar vår första tävling där du kan vinna välgörande produkter från Ekoappen och Dr Sanna.

Du är som uppstartsmedlem automatiskt med och tävlar. Vinnaren dras bland alla aktiva medlemmar söndagen 28 juni.

Vi säger grattis till Jessica Nordin från Ronneby.