Tävling för icke medlemmar på Facebook

Vinnare i respektive tävling:
Nr 1: Marie Öhberg
Nr 2: Susanne Wikström
Nr 3: Christina Svensson blev den första nya medlemmen. Ingen blev medlem nr 50 denna gången.

Maila info@helify.org för att få era priser. Ni som har vunnit produkter behöver meddela era adresser så vi kan skicka ut dem.

Håll utkik efter nästa medlemstävling…

Grattis alla vinnare!

Augusti: Fettsyror och gröna nyttigheter för cellerna

Idag äter många inte tillräckligt med fisk eller grönsaker. Ett sätt att tilfredställa kroppens stora behov är till exempel produkterna ovan från Alpha Plus.

Framförallt hjärnan är väldigt beroende av fettsyror samt så behöver vi ha en bra balans mellan Omega 3 och Omega 6 för att undvika att få onödiga inre inflammationer. Dagens kost innehåller oftast för mycket av Omega 6.
Vårt växtrike får sina vackra färg av bland annat klorofyll som vi sedan är menade att äta för att få i oss viktiga näringsämnen. Men enligt Livsmedelsverket äter många alldeles för lite bär, frukt och grönsaker. Då är ett grönt näringspulver perfekt att dricka i vatten eller smoothie för att må bra.

Vi säger grattis till Mia Moorelove från Bräkne-Hoby.

Juli: Stärk ditt immunförsvar och få mer energi

Det finns många olika aspekter som styr vårt immunförsvar och dess optimala funktion. Näringsämnena zink och c-vitamin är två viktiga.

De är båda essenentiella, vilket betyder att vi inte kan bilda dem själva i kroppen utan måste få dem i oss via munnen regelbundet för att underskott inte ska uppstå. Därför har alla aktiva möjlighet att vinna en burk av varje från svenska märket Holistic. Dock är behovet av tillskott väldigt personligt och beroende på vad du äter och vilken livsstil vi har. Så alla har inte behov av dessa och kan därför faktiskt må sämre, samt om man har en känslig mage. Om du som vinnare skulle känna en ihållande negativ känsla så ska du avbryta ditt intag.
En viktig del, förutom näringsämnen, som tär på immunförsvaret är stress…så se över din livsstil och prioriteringar om du känner av ett nedsatt immunförsvar.

Vi säger grattis till Tanja Svensson från Hasslö.

Juni: Tävling för alla uppstartsmedlemmar

Det är med stor glädje jag presenterar vår första tävling där du kan vinna välgörande produkter från Ekoappen och Dr Sanna.

Du är som uppstartsmedlem automatiskt med och tävlar. Vinnaren dras bland alla aktiva medlemmar söndagen 28 juni.

Vi säger grattis till Jessica Nordin från Ronneby.