<<<Tillbaka

Förutom de viktiga delar som vi jobbar med för att uppnå en hållbar hälsa vill jag även tipsa om andra bra saker du kan tänka på för att må bättre. Det finns dessutom många fantastiska terapeuter och organisationer i vårt land och jag vill givetvis tipsa er om dem också. Maila gärna in förslag på fler som borde vara med här.

Hemsidor och appar

Ekoappen finns som hemsida och app. Dem vill guida dig till en hållbar livstil med tips om allt inom hälsa och en ekologisk hållning. Ladda ner appen om du vill ha tips på resor i Sverige eller lär mer på deras fina hemsida här…

Handla ekologiska hud-, hushålls- och livsmedelsprodukter på nätet här…

Terapeuter

Blekinge

Wellnetwork har samtal över 70 olika företag som arbetar med hälsa på olika sätt i Blekinge, Småland och Skåne. Här kan du kanske hitta något specifikt som just du söker.

Nettan Johansson är Blekinges enda lymfolog. Besök hennes hemsida och lär dig allt om lymfan. Du hittar fler lymfmassörer i Karlskrona här.

Ina Lennartsson är Sveriges första funktionsmedicinska barnsjuksköterska samt vitalpraktiker och massör. Som legitimerad barnsjuksköterska kan hon även ta emot barn under 8 år. Hon jobbar med ett helhetsperspektiv på hälsa.

Jan Smith jobbar med kraniosakral terapi. Lugna ner och balansera ditt nervsystem hos honom. Läs mer om hans lugnande behandlingar här…

Christina Birge är pensionären som jobbar med Medveten Andning, Mindful Tapping och beroendecoachning. Lider du t.ex. av sockerberoende kan du läsa mer om henne här…

Fredrik Assarsson är STAC-tränaren i Sölvesborg som kan det lilla extra då han utbildat sig i både kraniosakral terapi och viceral manipulation. Få igång kroppens inre flöden och nervsystem.

Skåne

Hormondrottningen Jenny Koos hittar du i Malmö. Läs mer på hennes sida för att lära dig mer om fertilitet och kvinnliga hormoner här…

Marie Nilsson i Helsingborg är den terapeut jag söker hjälp hos då jag är dålig på att utreda mig själv. Läs mer om allt hon kan.

Anna Sparre finns i Malmö där hon dels jobbar som terapeut, driver en populär hälsopod samt är rådgivare för ett av testlabben jag använder.

Hitta terapeuter nära dig om du vill ha personlig guiding i Mindful Tapping. Grundarna i Sverige hittar du dessutom i Simrishamn.

Småland - Öland

Lena Wikström är osteopat och posturaltränare på Öland och i Kalmar. Var 6:e vecka jobbar jag på hennes mottagning med Hälsoanalyser. Läs mer om vad en osteopat gör här…

Willemo Karlsson driver en mottagning med flera terapeuter i Växjö. De jobbar främst med Bicom Bioresonans. Något jag fann väldigt effektivt när jag sökte mig till henne. Hon är även leg. sjuksköterska och kan därför ta emot barn under 8år.

Stockholm

Odenplans integrerade hälsoklinik har många kunniga terapeuter inom olika områden. Bl.a. mina lärare Johanna och Maria inom hormonkunskap.

KilmanInstitutet jobbar med flera spännande behandlingsmetoder där jag är utbildad i en av dem. De hjälper allt från elitidrottare till väldigt sjuka.

Karin Fredriksson har en lång erfarenhet inom närings- & örtterapi med specialistkunskap att hjälpa borrelia- och mögelskadade.

Hos Hälsoporten hittar du många olika terapeuter bl.a. naturläkaren Mic McMullen från Australien som är en av lärarna på min näringsterapiutbildning.

Madeleine Marcus har många års erfarenhet som terapeut.

Västergötland

Johanna Andersson är naturläkare i Skövde.

Evenemang

Workshop online: Vägen tillbaka till välmående och ett fungerande liv

Känner du dig trött och sliten men hittar inte ut ur ekorrhjulet? Räcker tiden inte till? Fungerar inte kroppen som du önskar?
Vill du förändra livet men vet inte var du ska börja? Vill du känna glädje och energi igen? Vill du äga din vardag?

-Vi kommer tillsammans gå igenom de viktiga delar som behöver falla på plats för att du ska kunna njuta av livet och framtiden.
-Du får hjälp med att ta dig igenom de frågor vi alla behöver ställa oss själva regelbundet för att inte tappa bort oss i vardagens måsten och rutiner.
-Det finns en väg framåt och det är lättare när man är fler som stöttar varandra och när det finns en plan.

Steg 1: Lyssnar du på här när du vill – länk
Steg 2: 
Starta med vårt reboot.

-I ditt medlemsskap på Helify ingår denna workshop så du kan lyssna om och om igen.

Hjärtligt välkommen att hitta din väg framåt tillsammans med Anna Baard-Blixt.

Workshop: Få balans på dina hormoner finns nu att titta på

<<<Tillbaka