UltraTarm 90kaps – Holistic

265kr

Artikelnr: 5060 Kategorier: ,

Beskrivning

Holistic Ultratarm är ett kosttillskott av magnesiumoxider som hjälper vid förstoppning och trög tarm. Skonsam och kan användas regelbundet!

  • Innehåller magnesiumoxider
  • Hjälper vid förstoppning och trög tarm
  • Kan användas regelbundet

UltraTarm från Holistic innehåller magnesiumoxider, som är en magnesiumform med låg biotillgänglighet. Detta betyder att magnesiumet till stor del passerar tarmen utan att tas upp av kroppen. I denna process håller magnesiumet kvar vatten i tarmen vilket ökar volymen på tarminnehållet samt gör det lösare. Detta underlättar för kroppen att bibehålla en naturlig tarmtömning och främjar samtidigt en god tarmflora. Magnesium bidrar till nervsystemets normala funktion och normal muskelfunktion.

Dosering: 1 kapsel per dag eller enligt rekommendation. Tas med fördel på tom mage tillsammans med 1-2 glas apelsinjuice/citronvatten eller vatten. Drick rikligt med vatten hela dagen. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.

Ingredienser: Magnesiumoxider, askorbinsyra, citrusbioflavonoider, äppelcidervinäger, fruktooligosackarider. Kapseln är vegetabilisk och består av cellulosa från träd.

Förvaring: Förvaras torrt och utom räckhåll för små barn.

Övrigt: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.