D3-vitamin 3000 IE + K2 120kaps – AlphaPlus

385kr

Artikelnr: 4-162 Kategorier: ,

Beskrivning

D3-vitamin 3000 IE från Alpha Plus är ett kosttillskott som kombinerar D3-vitamin, med K2-vitamin och astaxantin på ett effektivit sätt.

  • 3000 IE (75 µg) D3-vitamin per kapsel.
  • D-vitamin bidrar till normalt upptag/utnyttjande av kalcium och fosfor, till normala kalciumnivåer i blodet samt till att bibehålla normal benstomme. Dessutom bidrar D-vitamin till att bibehålla normal muskelfunktion, till immunsystemets normala funktion och till normal blodkoagulation. D-vitamin har en roll i celldelningsprocessen.
  • K-vitamin bidrar till normal blodkoagulation samt till att bibehålla normal benstomme. K-vitamin är en synergist till D-vitamin.

Astaxantin är medlem i karotenoidfamiljen och är ett mörkrött pigment och huvudsaklig karotenoid i alger och vissa kräftdjur. Astaxantin är en av naturens starkaste antioxidanter.

D-vitamin bildas i kroppen när du vistas i solljus. Därför har vi i Sverige normalt större behov av D-vitamin under vinterhalvåret.

Dosering: 1 kapsel dagligen i samband med måltid. Rekommenderad dos bör ej överskridas.

Ingredienser: MCT-olja (från kokos), K2-vitamin (VitaMK-7, menakinon), naturligt astaxantin (AstaPure®, utvunnen ur mikroalg (Haematococcus pluvialis)), D3-vitamin (kolekalciferol). Kapsel (gelatin (nöt), glycerol, sockerkulör, vatten). Innehåller MCT-olja (från kokos). Innehåller inga av de 14 märkespliktigade allergena livsmedlen omnämnda i EU förordning 1169/2011.

Ursprungsland: Produkten är tillverkad i Norge.

Förvaring: Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn

Övrigt: Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil.

Innehåll per 1 kapsel %-DRI
D3-vitamin (kolekalciferol) (3 000 IE) 75 ug 1 500
K2-vitamin (VitaMK-7) 60 ug 80
Naturlig astaxantin (AstaPure®) 500 ug *