Välkommen till Ekoappens mysiga retreat

Jag heter Anna Baard-Blixt och är en av terapeuterna som ska vara med för att göra din vistelse så bra som möjligt. Till vardags driver jag Hälsomottagningen Oliven på heltid nere i vackra Karlskrona i Blekinge. Jag brinner för att hjälpa människor hitta sitt optimala mående, speciellt då vägen dit ser olika ut för oss alla. Därför utbildar jag mig regelbundet inom både kroppen och sinnet då dessa hör ihop.

I mina senaste projekt har jag gett mig ut online och skapat hälsoportalen Helify samt Hälsonyheterna på Youtube för att kunna hjälpa fler människor förstå sina kroppar på ett djupare plan för att må bättre genom hela livet.

Jag även tacksam över förtroendet att få vara en i teamet av experter hos Ekoappen och även få blogga hos dem.

Några av mina utbildningar är
-Näringsterapeut
-Kinesiolog & Kinesioterapeut
-DNA- & Blodanalys
-Optimumtränare
-Massör
-Mindful Tapping
-HRV-träning m.m.

Under er vistelse tillsammans med oss kommer jag förutom att hålla föreläsning, workshop samt yogapass även erbjuda olika stärkande behandlingar till rabatterat pris som ni kan boka direkt på plats. Kanske är det något ni är direkt behov av eller bara är nyfiken på.

Följande behandlingar erbjuds

Reikihealing I&II

Reiki är en mjuk, lugnande och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till t.ex. smärta, stress, ångest och fysiska eller mentala spänningar.
Läs mer här…
Ditt pris: 30minuter för 300kr

Iteracarebehandling

iTerastaven använder terahertzfrekvenser och värme för att starta läkningsprocesser i kroppen. Kan användas vid smärtor, gamla skador, stelhet, hudåkommor, blodcirkulation och på lymfsystemet.
Läs mer här…
Ditt pris: 30minuter för 300kr


Andningsoptimering med HRV-mätning

Här mäter vi din andningsfrekvens med en HRV-mätare, samt undersöker din diafragma. Behandling sker vid behov och du får en app anpassad för just din optimala andningsfrekvens för att träna hemma.
Läs mer här…
Ditt pris: 15minuter 150kr

Bli vän med ditt undermedvetna

Vi undersöker om ditt undermedvetna arbetar emot dig i olika viktiga situationer och behandlar dessa inre blockeringar för ett friare känsloliv.
Läs mer här…
Ditt pris: 30minuter 300kr

Vill du få rabatt på din vistelse?
Bli medlem i Ekoappens medlemsklubb för att få en fin rabatt på alla Ekoappens retreats!

Följ mig gärna via: