Startsidan I Om mig I Fysioterapi I iTera I Referenser


Vi är stolta över att vara en av de första terapeuterna i Blekinge som erbjuder behandling med iTeraCare sedan den släpptes i Sverige för ett år sedan.

iTeraCare terahertz energistråle kan snabbt penetrera människokroppen över ett djup på 20 centimeter och får kroppens celler att vibrera i hög hastighet. 

iTeraCare genererar värme som når in i cellerna och mjukar upp eventuella blockeringar.

Detta orsakar aktivering av de omgivande goda cellerna. När cellen blir frisk blir vävnaderna och organen friska. När blodkroppen är frisk blir cirkulationssystemet smidigt för att leverera syre och näringsämnen till cellerna, även för att föra bort kroppens avfall, gifter och dåliga celler.

När cellerna är friska blir nervsystemet permeabelt ”genomtränglig” och fysisk smärta lindras. När vår kropp är frisk förbättras immunförsvaret, lymfflödet är smidigt, mikrocirkulationen förbättras, prostatakörtlarna förbättras, ämnesomsättningen främjas. Skönhetsvård, viktminskning och hudvård uppnås.

Vad gör iTerastaven

-Stärker kärl och kropps avgiftning.

-Förstärker kroppens mikrocirkulation.

-Stärker friska celler, reparerar skadade celler och driver
samtidigt ut flytande ohälsosamma celler.

-Förbättra immunförsvaret genom att aktivera de svaga och inaktiva cellerna.

-Kan användas på både människor och djur.

-Tack vare det stärkande effekt på kroppen kan den användas mot de flesta
symtom så som värk, stelhet, hudproblem och på lymfsystemet m.m.

Just nu har vi ett prova på erbjudande så du kan testa en grundbehandling.
Boka din tid här.

Vi rekommenderar

Utöver de produkter och näringstillskott som vi använder på mottagningen så rekommenderar vi även välgörande produkter du kan enkelt kan beställa själv online och kombinera för ett ännu bättre välmående.

Arktis tillhandahåller intressanta nya produkter för ditt välbefinnande. Se gärna produkterna för sömn eller fokus.

LivLabs har HempBalm som vi kombinerar iTeraCare behandlingen med samt vid bland annat vid skador och hudproblem. Jag använder dessutom deras Durt Black.

Rain tillverkar främst produkter med fröoljor i. Frön är ju roten till allt liv och näring. Personligen använder jag deras Soul Red och Pure tarmbakterier.

Följ oss gärna via: