<<<Tillbaka

Välkommen till ett forum som hjälper dig att hitta Din väg till att må bättre eller fortsätta må bra genom livet.

Jag som startat Helify heter Anna Baard-Blixt och driver Hälsomottagningen Oliven i vackra skärgårdsstaden Karlskrona som näringsterapeutblodanalytikermassör och optimumtränare. Jag brinner för att alla människor oavsett bakgrundskunskap ska få möjligheten att uppnå sin personliga optimala hälsa oavsett hur man mår idag. Vi välkomnar alla till oss oavsett diagnos eller förkunskaper, alla kan må bättre på olika plan med rätt hjälp och stöttning. Här finns något för alla.

Min vision är att Helify ska blir en plats där vi stöttar varandra och hittar en väg till ett bättre mående oavsett ålder eller kön. Ni får tillgång till det material jag använder till kunderna på min mottagning och inspireras till att ta nya steg på din egen resa, där jag finns tillgänglig med den kunskap jag samlat på mig genom åren.

Jag och mina kollegor på mottagningen arbetar utifrån ett helhetstänk där kropp och knopp hör ihop. Nu vill jag göra detta tillgängligt för alla, speciellt dig som inte har möjlighet att besöka någon mottagning liknande vår eller känner att du inte kommer längre inom den konventionella sjukvården.

Det viktigaste jag har lärt mig är att vi alla kan må bättre med små förändringar!

Därför vill jag nu ge alla möjlighet att hitta sin egen väg för att må eller prestera bättre.

-Alla medlemmar får tillgång till föreläsningar, workshops, reportage, stärkande kroppsövningar från OptimumMetoden, lymfövningar, hälsotips, traumahantering och kostråd med enkla recept m.m.

-Det finns en föreslagen handlingsplan samt olika filer att skriva ut om du behöver en röd tråd att följa för att komma igång för att hitta vilka områden just du behöver stärka.

-Oavsett var du befinner dig i ditt mående, om du är man eller kvinna eller bara nyfiken på hur kroppen fungerar så har vi något att erbjuda dig.

-Om du är gravid finns det tips om hur du kan må bra både under och efter graviditeten, samt tips på bra lättlagad mat för växande barn.

-Det finns ett privat medlemsforum där alla medlemmar kan fråga, peppa och lära känna varandra. Kanske hittar du en ny vän som befinner sig på samma nivå som du.

Tävlingar med hälsostärkande priser erbjuds regelbundet.

-Allt finns tillgängligt online för dig så du kan läsa hemma i lugn och ro eller lyssna på en föreläsning ute i vår vackra natur.

-Du väljer själv vilka delar du vill använda dig av och i vilken takt.

Välkommen till ett nytt steg på din hälsoresa!

Följ mig gärna på Facebook

<<<Tillbaka