<<<Tillbaka

Välkommen till ett onlinekoncept som hjälper dig att hitta Din väg till att må bättre eller fortsätta må bra genom livet

Jag som startat Helify heter Anna Baard-Blixt och driver Hälsomottagningen Oliven sedan 10år tillbaka i vackra skärgårdsstaden Karlskrona. Jag brinner för att alla människor oavsett bakgrundskunskap ska få möjligheten att uppnå sin personliga optimala hälsa oavsett hur man mår idag. Vi välkomnar alla till oss oavsett diagnos eller förkunskaper, då jag vet att alla kan må bättre på olika plan med rätt hjälp och stöttning.

Efter tusentals utbildningstimmar inom olika grenar inom hälsa och livsstil så har jag samlat allt det viktigaste här online. Min vision är att Helify ska blir en plats där du hittar en väg till ett bättre mående oavsett ålder eller kön. Ni får tillgång till det material jag använder till kunderna på min mottagning och inspireras till att ta nya steg på din egen resa, där jag finns tillgänglig med den kunskap jag samlat på mig genom åren från trött och f.d. elitidrottare sjuk till frisk och engagerad terapeut samt småbarnsmamma.

Jag och min kollega på mottagningen arbetar utifrån ett helhetstänk där kropp och sinne hör ihop. Därför vill vi nu göra detta tillgängligt för alla, speciellt dig som inte har möjlighet att besöka någon mottagning liknande vår eller känner att du inte kommer längre inom den konventionella sjukvården.

Det viktigaste jag har lärt mig är att vi alla kan må bättre med små förändringar!

Jag vill ge alla möjlighet att hitta sin egen väg för att må eller prestera bättre.

Vi erbjuder två olika program för att du ska kunna starta din personliga hälsoresa i en takt som fungerar för dig. Ett kort med de viktigaste grundpelarna för dig som är ny på din hälsoresa, mått dåligt länge eller behöver hushålla med din energi. Ett längre för dig som även vill lära dig mer om hur du uppnår en bättre hälsa på djupet. Allt ingår i ditt medlemskap oavsett hur du vill börja.

-Som medlem får du tillgång till föreläsningar, workshops, reportage, filer, övningar, hälsotips, frågelåda och kostråd med enkla recept m.m. Allt uppdelat enkelt i flikar du kan navigera mellan.

-Det finns en föreslagen handlingsplan samt olika filer att skriva ut om du behöver en röd tråd att följa för att komma igång för att hitta vilka områden just du behöver stärka.

-Oavsett var du befinner dig i ditt mående, om du är man eller kvinna eller bara nyfiken på hur kroppen fungerar så har vi något att erbjuda dig.

-Om du vill bli eller är gravid finns det tips om hur du kan må bra både under och efter graviditeten, samt tips på bra lättlagad mat för växande barn.

-Det finns ett privat medlemsforum där alla medlemmar kan fråga, peppa och lära känna varandra. Kanske hittar du en ny vän som befinner sig på samma nivå som du.

-Allt finns tillgängligt online för dig så du kan läsa hemma i lugn och ro eller lyssna på en föreläsning ute i vår vackra natur.

-Du väljer själv vilka delar du vill använda dig av och i vilken takt.

Välkommen till ett nytt steg på din hälsoresa!

Följ oss gärna på Facebook

<<<Tillbaka