Reboot – Vecka 3

Här hoppar vi nu över till lymfsystemet, vilket fungerar främst som vårt avloppssystem som ska bland annat få ut toxiner och infektioner ur kroppen. Många har idag problem med detta system och vi ser här även att detta går långt ner i åldrarna på kort tid. Det är många organ som ingår och alla bör fungera optimalt för att du ska kunna må bra genom livet.

Idag blir vi dock belastade av olika toxiner, metaller, stillasittande samt mat som inte är bra för oss egentligen. Därför är det extra viktigt att du själv tar hand om de delar som du kan styra/kontrollera själv så som vilken mat du äter, att du rör dig samt att du inte får i dig onödiga toxiner dagligen i ditt hem. Läs gärna mer om detta viktiga system här…

I denna video får ni dock lära er en behandling som även den fanns med redan i vår lärobok från 1980-talet. Men som tyvärr inte har nått Sverige förrän på senare år via Svenska Kinesiologiskolan. Vi har ett enkelt test vi gör på våra klienter där vi snabbt kan se om det är flöde i lymfsystemet, annars behöver vissa specifika punkter extra behandling. Många lymfmassörer saknar dock denna behandlingsteknik och lägger för lite tid på dessa områden. Här får ni lära er att sköta detta hemma själva.

Börja behandla ditt lymfsystem i dessa olika steg

Steg 1

Följ anvisningarna i videon för att öppna upp dina blockeringar.

Steg 2

Hjälp resten av kroppen att börja flöda bättre.

Steg 3

Lägg dig med benen upp på väggen och en kudde under rumpan så det känns skönt för ryggen.

Armarna ovanför huvudet så du öppnar upp lymfflödet ordentligt.

Ligg kvar i ca 5 minuter. Skaka ben, rumpa och armar lite lätt då och då.

Steg 4

Gör steg 2 igen eller om du ska duscha kan du göra en så kallad torrborstning. Inne på Helify hittar du fler tips och videos för ditt lymfsystem.

Extra när du har tid

Kör dessa enkla yogaövningar för att ytterligare stötta ditt system.

För dig som är svullen även i ansiktet

Extra hemuppgift:

Börja städa ut “gifter” du har i ditt hem eller som du tar på din kropp. Tänk att dina hudvård och städprodukter ska vara människovänliga och innehålla så lite tillsatser som möjligt. Se tips i filen.

Min favorit är kokosolja som jag använder både i mitt nytvättade hår, som sminkborttagning samt på huden förutom att äta det. Bikarbonat kan du använda till det mesta…

Se gärna även denna video

Erbjudande

Vill du fortsätta din hälsoresa tillsammans med oss så bli gärna medlem om du inte redan är det och få tillgång till allt material inne på Helify.
Tillsammanans med Ekoappen erbjuder vi rabattkoden: “EKO30

<<< Vecka 2 Vecka 4 >>>