Reboot – Vecka 4 & 5

Här kommer två övningar som är inom samma område så dem får ni samma vecka men du gör dem i din takt. Dessa är även de sista men kanske de allra viktigaste i denna reboot.

Här ska vi nämligen jobba med vårt undermedvetna då det kan vara vår största fiende som ligger i vägen för vår lycka eller välmående. Hoppa inte över detta moment om det känns jobbigt, då behövs det förmodligen allra mest.

Jag har inte en enda klient hos mig som inte har problem med minst en av alla dessa meningar. Efter behandling blir det så mycket skönare i kroppen och knoppen.

Själv hade jag främst problem med “Jag tror på mig själv och mina förmågor” när det gällde just mitt arbete.

I dagens sjukvård är det alldeles för lite fokus på hur vi behandlar oss själva, både mentalt och kroppsligt. Miljarder celler lyssna på dig hela tiden gällande vad du tänker och hur du lever.

Utefter detta skickar hjärnan signaler för skapa olika reaktioner. Vad sker om vi varje dag berättar för oss själva hur dåliga eller fula vi är. Jo, precis som vi blir vad vi äter så blir vi även vad vi tänker.

Både media och “sociala” medier visar oss dessutom dagligen förfinade eller orealistiska “sanningar” gällande hur livet bör vara eller hur du bör se ut för att vara lycklig. Sanningar som stressar många av oss hela tiden.

Se först videon och sen hittar du filen med dina två övningar här

Extra hemuppgift:

Börja städa bort dina nätsidor/flöden eller kanske till och med människor i din omgivning som inte har en positiv effekt på dig och ditt välmående. Har du en vän, partner eller släkting som kanske inte är stöttande eller på något sätt tar din energi?

Berätta hur du känner och säg att ni kanske kan göra denna veckans uppgift tillsammans? Om personen inte vill förstå hur du känner eller inte respekterar dina känslor så bör du dra dig undan ett tag och låta personen tänka efter lite på egen hand och se om den saknar dig och samtidigt om du saknar den tillbaka…

Börja din dag med att säga högt till sig själv “Idag blir en bra dag”!

Se gärna även denna video

Då det är sommar och varmt ute så kan detta ställa till med onödiga problem för många.

Erbjudande

Vill du fortsätta din hälsoresa tillsammans med oss så bli gärna medlem om du inte redan är det och få tillgång till allt material inne på Helify.
Tillsammanans med Ekoappen erbjuder vi rabattkoden: “EKO30

<<< Vecka 3 Vecka 6 >>>