Coaching online

Nu är det dags att hitta ditt bästa jag – både fysiskt och mentalt! Att börja tro på det du är värd och din kropps potential! Sluta bråka med dig själv och dina inprogrammerade sanningar! Du är inte en kronisk person. Hitta vanorna som gör dig till ditt bästa!


I hösten tänkte jag att det är dags att börja erbjuda coachning online för att nå ut till fler som vill förändra sitt liv och mående. Både privat och för grupper. Alla har inte möjlighet att besöka mig på mottagningen. Så istället för att fastna hemma i något steg så kan alla ställa frågor till mig, samt då även ge tips till varandra.

Har man någon med sig i sina förändringar så brukar allt gå bättre. Tillsammans är alltid starkare och vi besitter alla olika kunskap och erfarenheter. Därför vill jag att det ska vara ett öppet klimat med högt i tak. Sen gör du givetvis det roliga jobbet själv.

5M-metoden
Jag kommer inleda tiden med att gå igenom konceptet 5M-metoden steg för steg i ca 30-40minuter, sedan avslutar vi resterande tid med era frågor.
-Varje tillfälle varar ca 60 minuter eller så länge som ni har frågor.
-Ni kommer även få en uppgift att utföra hemma efteråt till nästa tillfälle.
-Du kan titta i efterhand.

Var med från börja
Så passa på att vara med från början då detta program kan hjälpa dig att nå mål du tidigare kanske inte ens har vågat drömma om. Detta tack vare att konceptet ser till människan med ett modernt helhetstänk. Det ser till dina nuvarande begränsningar som håller dig tillbaka. Samtidigt som det identifierar det du behöver införa i ditt liv för att bli ditt bästa jag.

Titta gärna tillsammans med en vän eller din partner så kan ni peppa varandra framåt efteråt.

Datum att boka in i ditt liv
-Tisdag 5/11 kl.19.00 – 20.00 – Steg 1M – “Medmänsklighet mot dig själv – nå nya mål”
-Tisdag 19/11 kl.19.00 – 20.00 – Steg 2M
-Tisdag 3/12 kl.19.00 – 20.00 – Steg 3M
-Tisdag 17/12 kl.19.00 – 20.00 – Steg 4M
-Söndag 12/1 kl.18.00 – 19.00 – Steg 5M

Vill du hellre ha privat coachning på tider som passar dig så har vi olika paket att erbjuda, både online eller på en valfri plats tillsammans.

Investera i dig själv
Varje tillfälle kostar endast 150kr. Om du sedan väljer att boka privat coachning eller komma på behandling på mottagningen så får du 100kr i rabatt. Gäller även befintliga kunder som deltar.

Det tekniska
Låt inte det tekniska skrämma dig. Vi använder Zoom som är väldigt enkelt både via mobil och dator. Du kan välja ditt användarnamn och om du vill synas med bild eller inte, så du kan vara helt anonym. Du får en länk att klicka på utskickad till din angivna mejl.

Jag rekommenderar att du är med live. För om vi lägger handen på hjärtat så brukar “titta senare” oftast inte ske.

Hjärtligt välkommen på ditt nästa steg till ett bättre och hållbart välmående tillsammans med mig.


Men vem är då jag?
Läs mer om mig här…